Ampliar

Ampliar
247.378 visites a la portada28.588 fotos, vistes 1.275.292 cops i amb 7.248 comentaris

242 usuaris1.452 missatges entre usuaris2.756 missatges amb la missatgeria segarrenca


Nadals Segarrencs, del 22 al 25 de desembre de 2007

Dissabte, diversió total al Surit, precalentant l'ambient per la nit de Nadal.
Dilluns 24, nit de Nadal amb missa del Gall a La Guardia-Lada amb la Coral Marinada (i amb torronada inclosa). I després... tots al Surit (la gent ja reclama a crits una ampliació urgent) a gaudir de la Festa de Nadal amb lluna plena (i es va notar...).
Prepareu-vos per Cap d'Any!


298 fotos, 21.024 cops visitades amb 140 comentaris i 336 vots "tomateros"


Concert de la Marató, dissabte 15 de desembre de 2007

A la nit... primeres neus de la temporada a la Segarra!!!
Després de carregar les cadenes al cotxe (mai se sap si et quedaràs aïllat...) tots cap al Pavelló al concert de la Marató de TV3 i posteriorment visita al Pano. Poques fotos però intenses i plenes de "tomate" ;)


68 fotos, 4.517 cops visitades amb 49 comentaris i 100 vots "tomateros"


Pont de la Puríssima Segarrenc, del 6 al 9 de desembre de 2007

Per inaugurar el pont la mateixa nit de dimecres, res millor que una visita al Surit amb concurs de fotos "tomateres" inclòs. Després d'un dijous de "relax" fent llenya i regant els futurs calçots, divendres visita als pubs de Tàrrega on alguns van fer noves amiguetes...
Dissabte al matí, visita als trossos assedegats de la Segarra i a la nit, visita al Surit on molts habituals no hi eren, probablement desapareguts a terres estrangeres.


96 fotos, 5.779 cops visitades amb 87 comentaris i 225 vots "tomateros"


Aniversari del Guillermo i... al Surit comprimits!, dissabte 1 de desembre de 2007

Dissabte a la tarda, i després de passejar una estona en companyia del germà de l'alcalde del poble, el Guillermo de La Guàrdia (el poble q té la sort de estar al costat de Montoliu!) va ser tant amable de convidar-nos a casa seva a fer un berenar-sopar en motiu del seu aniversari.
A la nit festa al Surit, on en hora punta (les dues) la circulació és gairebé impossible, i posteriorment es va finalitzar la sessió nocturna al Pano.
Diumenge, sopar a l'Estudiantil de Cervera veient "Motor a fons" on va es va veure el 205 del Llobera fent uns "trombos" q deunidó al Rallye dels 2.000 viratges!


122 fotos, 7.506 cops visitades amb 87 comentaris i 234 vots "tomateros"


Exposició Medieval i... diversió actual, dissabte 17 de novembre de 2007

Fantàstica visita (llàstima de no tenir més temps) a l'exposició sobre l'esplendor medieval de la Segarra al Museu Comarcal de Cervera.
Sopar al restaurant xinès (com poden donar tant menjar per 8 euros???)
I visita al Surit, on la clientela habitual (avui si) ha gaudit fins a altes hores de la nit.


119 fotos, 6.847 cops visitades amb 88 comentaris i 198 vots "tomateros"


Passejadeta bicicletera matinal i tranquil·litat Suritenca, dissabte 10 de novembre de 2007

Al matí, i seguint la convocatòria de l'alcalde de Montoliu (el qual aviat lluirà nova furgoneta gràcies als seus contactes...) excursió matinal amb btt pels voltants de Cervera: baixada pels Horts, camí de les 100 curves, lo "Gran Caño del Colorat Segarrenc", cabana dels caçadors, corriols de baixada cap a Vergós, Font del Fiol... espectaculars 20 kilòmetres!
A la nit un ambient tranquil i relaxat al Surit on els pocs habituals vam comentar la jugada de la setmana anterior, la Festassa dels anys 60-70, i on la nova càmara va estrenar-se demostrant que gairebé totes les fotos surten perfectes ;)


65 fotos, 4.312 cops visitades amb 93 comentaris i 9 vots "tomateros"


Super Festa dels anys 60-70, dissabte 3 de novembre de 2007

Després d'un dia fent llenya (ens haurien de donar una medalla per netejar els boscos i no tanta persecució...) res millor que anar a la Super Festa dels anys 60-70 organitzada per la gent del Surit Surat (lo millor pub segarrenc). Sens dubte la notícia més important de la Segarra d'aquest cap de setmana! La Festassa va començar a 2/4 de 9 de la nit al Surit a on la gent va anar arribant totalment engalanada per a l'ocasió. Després de pujar a 2 autocars, tots a la Fonda de Sant Ramon a on vam sopar magníficament i ens ho vam passar teta. A les 12 tornada cap al Surit a on la festa va continuar super animada i acabant a altes hores de la matinada. Felicitats a totes i tots!!! Som collonuts!

548 fotos, 58.504 cops visitades amb 263 comentaris i 91 vots "tomateros"


Professionals del vi a Granyena i... festa a Cervera, dissabte 27 d'octubre de 2007

Dissabte a la tarda, visita a Granyena a veure com l'Enric acabava el procés de traspàs del nou vi a les botes de fusta de roure i castanyer. Espectacular. Vam poder comprovar com la collita de l'any 2007 ha proporcionat un vi ple d'aroma i glamour (es nota que no en sé gaire d'això de classificar vins no?), és igual: a mi em va agradar i li demanarem unes quantes ampolles per augmentar la col.lecció particular.
A la nit sopar a casa del Carles de Montoliu amb tota una colla pujada de Barcelona. Posteriorment, visita al Surit de Cervera a on el nivell de barbuts per metre quadrat augmenta setmana rera setmana segurament en previsió de la propera Festa dels Anys 60-70 de la setmana que bé.


131 fotos, 8.521 cops visitades amb 89 comentaris i 24 vots "tomateros"


Suritades, dissabte 20 d'octubre de 2007

Surit: a la tarda, futbol: millor no comentar el resultat.
A la nit, visita de les "BandTokades" amb tota l'artilleria a tope i gresca fins al tancament.


107 fotos, 6.708 cops visitades amb 25 comentaris i 5 vots "tomateros"


Excursió a Andorra i... Surit Mon Amur, 12, 13 i 14 d'octubre de 2007

Divendres, a penjar la bandera (tal com va recomanar el senyor Rajoy) i a plantar les cebes de calçot a l'hort. Dissabte, expedició a Andorra, concretament a Canillo al Palau de Gel per patinar (i no caure!) una estona. Dinar al Mirador de Roc de Quer amb vistes al Santuari de Meritxell. A la tarda, després de passar la frontera i saludar als Guardies Civils (q no llevamos !) visita al Parc Olímpic de La Seu d'Urgell. A la nit ja a Cervera, el Surit ens va obrir les seves portes a la nova temporada Tardor-Hivern.

150 fotos, 7.727 cops visitades amb 57 comentaris


Festa del Vi a Verdú i Festa Major a Vicfred, dissabte 6 d'octubre de 2007

Dissabte a la tarda, després d'anar a Granyena a xafardejar la nova sembradora de 4 metres del Santi i l'Enric (amb la qual farem pràctiques de sembra per continuar acumulant punts pel carnet de pagès de cap de setmana), visita a les paradetes de la Fira del vi de Verdú per comprar-ne d'ecològic.
A la nit... últim concert de Festa Major de la Segarra a Vicfred on primer els "The Companys" i després els "Tremendos" van animar-nos fins a altíssimes hores de la nit. Felicitats als que van decidir portar aquests "2" grups tan collonuts per la vostra Festa Major!


163 fotos, 9.129 cops visitades amb 71 comentaris i 28 vots "tomateros"


Paintball a Pujal, dissabte 29 de setembre de 2007

Dissabte al matí expedició de ciutadans de Montoliu, L'Ametlla, Vilagrasseta i alguns més d'agregats a Pujal (sense t, perque és el del costat de Sort). Bonic poble amb un museu increïble de papallones (només n'hi han 2 al món com aquest!). Llàstima que no es poden fer fotos!!! A part, i segons una veïna, és l'únic poble de Catalunya des d'on es veu la Pica d'Estats!
Després de dinar (i alguns comprar loteria que tocara segur!) a Sort, batalla campal de Paintball a la vora del riu Noguera Pallaresa.


72 fotos, 3.701 cops visitades amb 63 comentaris i 5 vots "tomateros"


Festa Major de Cervera, 22 i 23 de setembre de 2007

Dissabte, sopar al Cau de Granyena per celebrar els aniversaris de la Glòria i del Xavi. Després, visita al Pavelló de Cervera al concert de Festa Major fins ben entrada la nit.
Diumenge, tarda cultural amb la visita al Carrer Major on hi havien tota mena d'exposicions d'art als aparadors i a l'Auditori. Visita a les firetes i descobriment de les "Barraques", lloc on 4 associacions de Cervera van montar la Festa Alternativa. A la nit (i com que el Surit estava tancat) tornada a les Barraques i posterior visita al Pavelló a veure com l'orquestra tocava "ball de vells" fins a altres hores nocturnes.


163 fotos, 9.412 cops visitades amb 95 comentaris i 3 vots "tomateros"


Fira del Teatre a Tàrrega i Festa Major a Guissona i Sanaüja, 8,9,10 i 11 de setembre de 2007

Dissabte a la tarda volteta per la Fira del Teatre al carrer de Tàrrega (més aviat, fira de paradetes que és de lo més visitat...). A la nit, i des del castell de Sanaüja, el millor espectacle pirotècnic de tot l'any de totes les terres de Lleida. Posteriorment, visita a Guissona al concert de Festa Major. Diumenge, visita a l'exposició de quadres de pintura ràpida a Granyena i tornada a la Fira del Teatre. Dilluns a la nit, teatre a la fresca a Sanaüja i tornada a Guissona per veure actuar a "La banda del cotxe vermell". I dilluns, després de penjar les senyeres, excursió pel Solsonès, a la Ribera Salada i els seus voltants.

207 fotos, 6.990 cops visitades amb 70 comentaris


"Bike Show" a Granyena, cursa a Cervera i concert a Sant Ramon, dissabte 1 de setembre de 2007

Divendres, sopar de comiat a les piscines de Granyena. Dissabte a la tarda, espectacular "Bike Show" a la piscina de Granyena. Després, tots a Cervera a animar als corredors de la "Cursa Cerverina" de 10 kilòmetres: felicitats a tots. L'any que bé s'esperen més participants...
A la nit, concert a Sant Ramon d'Hotel Cochambre amb discurs del Toni inclòs!


164 fotos, 8.835 cops visitades amb 60 comentaris


Akelarre de Cervera, 24 i 25 d'agost de 2007

Divendres, concert d'Akelarre: primer van tocar els "Distrets" (els de Castellnou), després una mica de Correfoc a càrrec dels Diables de Cervera-Carranquers i les Bandtokades amb la seves percussions a tope. Després el grup "Rauxa" va animar la nit a la Plaça Major.
El dissabte, sopar a Granyena: l'arròs del Juanito per celebrar els aniversaris del Santi, l'Iban, la Lluïsa i el sants de la Mònica i el Ramon (aqui es celebra tot!).
Després tots a Cervera a veure els espectacles de foc i llum i els concerts de La Salseta i La Gossa Sorda entre molts d'altres.


197 fotos, 9.852 cops visitades amb 46 comentaris


Sopar d'Homes de la Segarra, 23 d'agost de 2007

El dijous a la nit es va celebrar un sopar d'Homes de la Segarra a l'Estudiantil de Cervera. Des del Surit, del Noctàmbul i de més llocs cerverins ens vam reunir a l'entrada de l'establiment i ens van deixar pujar al pis de dalt on vam sopar, beure, cridar, cantar i fer volar als cambrers/cambrera i tot el desventurat que passava a prop de la primera taula. Va ser increïble. (Nota: teòricament en el sopar no es podien fer fotos)
Posteriorment i després d'equipar-nos adecuadament, vam anar al correfoc de les dones Carranqueres tot i fent un "encierro" pel carrer Major memorable.
El final del recorregut va ser el Fossar on la música disco-movil catalana va animar la nit previa del primer dia de l'Akelarre.


231 fotos, 16.612 cops visitades amb 143 comentaris


Més Rutes Culturals i Sopar de Dones de la Segarra, 21 i 22 d'agost de 2007

Dimarts expedició a la torre d'Ardèvol (com fa uns mesos), però ara amb un cel negre amenaçant pluja inminent. Després visita al centre de Catalunya a Pinós, i visita a Ivorra. A la nit, visita organitzada a veure les Muralles de Cervera i la seva història: impresionant! Quina gentada!
El dimecres, expedició llampec a visitar el "castell" de Segur a l'Anoia.
A la nit... sopar de Dones de la Segarra, el dia previ al Sopar d'Homes de la Segarra... hauria estat millor no haver entrat al Surit just després ;)


80 fotos, 3.007 cops visitades amb 52 comentaris


Concerts i Rutes Culturals, 14,17 i 18 d'agost de 2007

Dimarts a la nit, cap a Arbeca a veure "Reincidentes". Les muralles del castell del poble impressionants! Com també el cartell destinat als "Forasters"...
Divendres (mercat a Cervera) ruta cultural al bonic poble de Lloberola. A la nit a Passanant a veure els "The Companys".
Dissabte, més rutes pels petits pobles segarrencs d'Alfà, Comabella i Viver. A la nit a Maldà a veure "Hotel Cochambre".


229 fotos, 6.727 cops visitades amb 26 comentaris


Sopar a Castellfollit, Fira Medieval a Guimerà i concert a Sedó,10,11 i 12 d'agost de 2007

Lo Jordi de Cal Rossita de Granyena ens va convidar a sopar a la seva masia a Castellfollit de Riubregós: donem les gràcies a sa mare pel fantàstic sopar! Després a cremar calories (moltes) al ball de la Festa Major del poble.
Dissabte, visita cultural a la Fira Medieval de Guimerà.
A la nit de dissabte, concert a Sedó amb "The Companys" i "Tremendos" amb la presència de "Lo Cartanyà"!!!
Diumenge amb cel tapadot i visita a Guimerà: lo millor, les creps.


176 fotos, 9.707 cops visitades amb 78 comentaris


Festa Major de Montoliu i concert a Tarroja, 4 d'agost de 2007

Festa Major de Montoliu: Dissabte, bitlles a la tarda (fins que la càmara va dir prou). Després ball (de vells) a la Plaça la Pau i tots amb el bocata de pernil corresponent (o més d'un...) Després d'uns quants balls i de veure com no ens tocava la cistella, tots a Alerta-rroja!!!
Diumenge, primera Guerra Mundial d'Escuma al pacífic poble de Montoliu i finalment havaneres... tenim el Port de Mar molt a prop ;)


71 fotos, 3.258 cops visitades amb 18 comentaris


Sopar a Granyena i Festa Major a Sant Guim, 3 d'agost de 2007

Divendres nit, sopar a Granyena. El motiu era celebrar els aniversaris de juliol conjuntament. Gràcies al Jordi per obrir la piscina i als que van organitzar el joc pels que vam fer anyets: buscant el millor ballador del terme!
Després, tots a Sant Guim de Freixenet que estava de Festa Major a gaudir una estona de la "Gresca Catalana" fins a altes hores de la nit.


164 fotos, 5.782 cops visitades amb 20 comentaris


Piscina a Sant Ramon i passejadeta per La Manresana, 1 d'agost de 2007

Tarda de visita oficial a Sant Ramon. Concretament a la piscina des d'on es veu el Santuari i on les socorristes son de lo més professional (no et pots tirar de bomba sino estas nominat per abandonar el poble!). Després passejada pel bonic antic poble de La Manresana, guiats pel President, on descobrim els bonics racons dels seus carrers amb el castell al capdemunt, refugis de la Guerra Civil i torres d'alta tensió q fan soroll. Comença la temporada de rutes culturals!

43 fotos, 2.490 cops visitades amb 10 comentaris


Festa Major a Montpalau i disbauxa als Ametllers de Cervera, 21 de juliol de 2007

Les germanetes Carbonell van organitzar un soparet a Montpalau aprofitant el fet que era Festa Major. Després de sopar tots a la plaça a ballar una estona. Una estona que es va allargar bastant perque les noies del poble (bàsicament les padrines) no volien que els millors balladors de Granyena marxèssin tant aviat.
Després tots cap al barri dels Ametllers a Cervera!


108 fotos, 6.899 cops visitades amb 46 comentaris


A punt per les vacances??? 13, 14 i 15 de juliol de 2007

Doncs... si! a punt per les vacances!
I mentrestant la vida segarrenca continua amb les últimes segades (Cristina això és una màquina!), concerts i jornades Suritenques.
La propera setmana... festa al barri dels Ametllers?


180 fotos, 11.057 cops visitades amb 166 comentaris


Transsegre 2007, 7 i 8 de juliol de 2007

Cap de setmana a la Transsegre 2007 a Balaguer. Divendres tarda a comprar els últims detalls i a montar la barca dins del remolc del Marc. Uns membres escollits van marxar la mateixa nit a pendre posicions a la riba del riu a Balaguer. La resta de les forces expedicionaries segarrenques vam arribar dissabte al matí. A Balaguer no s'hi cabia de camions, remolcs i cotxes. Al matí mateix tots cap a Camarasa a montar la barca segarrenca més gran mai construïda. Després de dinar (gràcies Roser!) vam començar a baixar pel riu. Després de 4 hores remant (uns amb més alegria que d'altres...) arribada a Sant Llorenç de Montgai. A la nit concert i disbauxa amb Hotel Cochambre!. Després de dormir 3 hores (suficients), tots cap a Gerb a montar la barca un altre cop. Baixada espectacular (amb salts d'aigua que Déu n'hi do) fins a Balaguer on tothom va saber que erem de la Segarra i ens van rebre com a herois segarrencs.

267 fotos, 18.188 cops visitades amb 83 comentaris i 5 vots "tomateros"


Preparant el Titanic, passejada sota la Lluna i relax piscinil, 30 de juny i 1 de juliol de 2007

El divendres era Sant Pere i es va organitzar un sarau al Surit. Els canapès (tots els que quedaven, ni l'últim de la vergonya va quedar...) boníssims!. Dissabte de reunió per acabar de rematar el tema de la Transsegre 2007! L'alcalde de Montoliu, disposat a conquerir Balaguer per a la Segarra i juntament amb els de la seva colla han estat fabricant un vaixell de grans dimensions aquests últims mesos. Esperem que els càlculs de pes i flotabilitat siguin correctes, segur que si: hi ha més enginyers per metre quadrat vigilant la construcció... A la nit, passejada sota la llum de la Lluna plena a la frontera de l'Urgell amb la Segarra, al bonic poble de Riudovelles (molt maca l'església) fins al Segarrenc poble de Muller, i després tornada al punt d'origen. La ruta va ser de 3 kilòmetres (esgotadora, sort que ens van dopar abans de començar pq sinó...) . Diumenge de relax a la piscina just abans de la tormenteta (estiuenca) de la tarda.

84 fotos, 4.155 cops visitades amb 44 comentaris


Revetlla de Sant Joan, 23 de juny de 2007

Aquest any ha coincidit la revetlla de Sant Joan amb la nit de dissabte. El Pere del Surit va tenir la gran idea d'organitzar un sopar-festa al carrer per celebrar-ho. Durant tota la tarda uns quants voluntaris van ajudar a organitzar-ho tot i ben entrada la nit tots els participants vam poder gaudir-ne. L'anada a la Plaça Major amb les torxes i cridant "som de la Segarra!" va ser apoteòsic. El foc de la flama del Canigó va encendre les torxes i en una processó de foc vam tornar a la nostra plaça del "Caprabo-Surit" a encendre la nostra foguera que gairebé crema tota una filera de taules i cadires. El sopar va acabar amb la típica coca i els espectacles habituals.

179 fotos, 14.916 cops visitades amb 122 comentaris


Festa a la Universitat, bodes i... pràctiques de sega, 15,16 i 17 de juny de 2007

El divendres va acabar amb el Surit convertit amb un taller de motos, i molta feina perque tothom marxés...
Dissabte, boda matinal amb el cotxe descapotable més elegant de la comarca (conduït per l'alcalde de Montoliu) portant a la núvia cap a l'esglèsia de Sant Antolí.
A la nit espectacles variats als patis de la Universitat i fi de festa al Surit on els rams de flors van passar de mà en mà.
I diumenge al matí... pràctiques de sega a Granyena de Segarra!


146 fotos, 9.374 cops visitades amb 107 comentaris i 10 vots "tomateros"


Festa dels Diables Carranquers de Cervera, 8,9 i 10 de juny de 2007

Divendres de disbauxa al Surit on les actuacions de circ ja tenen anomenada a tota la comarca. De fet, ja venen de Tàrrega a contractar als millors especialistes en acrobàcies per la Fira del Teatre 2007...
Dissabte a la tarda, la festa de la colla dels Diables Carranquers de Cervera. L'anomenat "Ball Parlat" va omplir la plaça de l'Ajuntament i els famosos mundialment "versots" van provocar el deliri i als aplaudiments dels assitents. A la nit concert a la mateixa plaça i aquest cop fins a altes hores de la nit.


194 fotos, 12.585 cops visitades amb 176 comentaris i 15 vots "tomateros"


A punt per la collita, 1,2 i 3 de juny de 2007

Divendres, preparació al Surit per la presentació sorpresa de l'endemà... Dissabte al matí, un "comando format pels millors homes i dones de l'exèrcit segarrenc" va anar a desfogar-se jugant a Paintball a prop d'Igualada fotent tirus de broma (però quan et donen al cap fa mal de veritat!). A la tarda, comprovació pràctica de la 2a llei de Newton (F=m x a), en aquest cas aplicada en un remolc amb les rodes gastades i massa carregat d'aigua... A la nit, amb presentació interactiva, es va celebrar el fet d'arribar als primers 100 usuaris de la web més visitada de tota la Segarra (gràcies a vosaltres). Diumenge a la tarda passejadeta als voltants de Cervera per comprovar l'estat dels sembrats a un mes de la collita.

277 fotos, 17.093 cops visitades amb 265 comentaris i 10 vots "tomateros"


Saltimbanquis al Surit, soparet a Torà i eleccions, 25,26 i 27 de maig de 2007

Divendres es celebrava el "Dia de l'orgull friki" i res millor que arribar al Surit a veure l'espectacle dels saltimbanquis més friks de la Segarra. Alguns fins i tot creien ser el cap del poblet dels gals de l'Asterix, aquell q anava sempre sobre un escut! Sembla mentida com poden aguantar tant aquests tamborets i tauletes... (em sembla que una va dir prou per això).
Dissabte, dia de "reflexió electoral" , en el que els alcaldes i presidents no podien fer campanya política però això no vol dir que no poguessin confraternitzar amb el poble. Per acabar de reflexionar s'aprofita per visitar (i sopar) el restaurant Gòtic de la bonica vila, mai prou valorada, de Torà. A la nit, concert per conmemorar el 35é aniversari dels Escoltes de Cervera als patis de l'Universitat, on feia fresqueta de veritat. Lo Surit va ser visitat i va haver animació i gresca... i això que no era lluna plena!


286 fotos, 22.154 cops visitades amb 302 comentaris


Fira de Sant Isidre a Cervera, 18,19 i 20 de maig de 2007

Divendres després de fer dues hores de viatge (una hora per fer de Francesc Macià fins al final de Diagonal...) arribada triunfal a Cervera! (al Surit concretament). Visita ràpida a Mollerusa on Els Pets feien un concert seguits d'un grup anomenat Poncho-K... (algú els coneix a part de sa mare?) Dissabte, visita obligada a la Fira de Sant Isidre (on com sempre els que fan negoci són els q venen menjar...) A la nit ruta de Pubs! Alguns dels que van arribar al Surit per acabar el recorregut semblava que haguessin guanyat la Champions! Debut a la barra Suritenca de l'Alba que va aguantar com una campiona tota la nit, per cert nit molt animada i això que la Lluna era nova... Diumenge, berenar lleuger a base de butifarra i pinxus a Cervera.

225 fotos, 17.025 cops visitades amb 213 comentaris


Festa Major a Tàrrega i visita a Girona, 11,12 i 13 de maig de 2007

Aquest cap de setmana Tàrrega estava de Festa Major. Divendres a la nit els habitants del Surit van abandonar-lo per anar al concert de la Gossa Sorda, molt interessant. Dissabte a la tarda, visita al Fira Cóc per visitar les paradetes i fer un berenar (2 tallets de coca de recapte no gaire grans naturalment), i després visita a la concentració motera de Harleys Davidson al càmping, encara que algun alcalde segarrenc per aprofitar i fer campanya electoral, hi va anar amb una BMW del temps del Francu, però també va ser acceptat. A la nit a fer bondat pq diumenge... diumenge expedició segarrenca a Girona, per gaudir de "Girona, temps de flors", una exposició floral en monuments, patis i jardins. Kamaku de veritat!

193 fotos, 6.836 cops visitades amb 69 comentaris


Remodelacions, exposicions i caminades populars, 4,5 i 6 de maig de 2007

Durant tota la setmana molta gent ha ajudat al Pere a "remodelar" el Surit. El divendres es va comprovar la qualitat dels nous tamborets, el nou equip de so, les noves pantalles, la nova màquina de café i la nova màquina enregistradora (que també funciona!). Ànims Pere que això serà molt millor que abans! L'esdeveniment va ser celebrat amb el "joc de les cadires", en el que el Duo petit va guanyar al President a l'última ronda.
Dissabte de pluja i visita a exposicions cerverines amb implicació de socis d'aquesta humil web: primer la de la Marisé al Noctàmbul i després un altra que feien a l'església de Sant Joan amb l'ambientació realitzada pel mai prou valorat Xavi Badia.
Diumenge, 17a caminada popular de Cervera, amb estupendu esmorzar a Vergós inclòs. Aquest cop no vam fallar i vam acabar amb honor i glòria.


139 fotos, 5.213 cops visitades amb 68 comentaris


Pont de l'1 de maig... per alguns, 27 i 28 d'abril de 2007

Mentre mitja Segarra es desplaçava a Benicàssim al Vinya Rock amb les furgonetes (algun dia s'hauran de veure les seves fotos, i algun dia en farem un per aqui de festival...) la resta començava el "pont" el divendres al Surit. Dissabte de collita de calçots d'alta qualitat "Made in Montoliu" i comprovació que la collita de cereal aquest any té molt bona pinta! A la nit, 4 gats al Surit fins que la colla pesigolla dels de Pujalt i agregats van fer acte de presència a altes hores de la nit, amb l'Emma enguixada. Tots li vam desitjar una ràpida recuperació!

134 fotos, 7.709 cops visitades amb 87 comentaris


Cap de setmana cultural, 20,21 i 22 d'abril de 2007

Cap de setmana cultural.
Divendres a la nit l'aniversari del Ramon de Pujalt es celebrat amb uns xupitos beneïts pel President.
Dissabte un solet d'estiu, res millor per fer feines com tallar la gespa (i fer unes quantes fotos de flors segarrenques al mateix temps) A la nit visita al Surit a veure l'ambient, però sense fer el ruc fins molt tard pq diumenge hi havia un acte cultural importantíssim...
Diumenge al matí, visita a Pujalt a l'acte inaugural de la reconstrucció històrica de la Base d'Instrucció del XVIIIé Cos d'Exèrcit Republicà... Impresionant! Felicitats a tots els implicats en aquest projecte! S'ha de visitar! A la tarda, visita al 2on Mercat Medieval de la Segarra a Florejacs.


234 fotos, 8.912 cops visitades amb 80 comentaris


Setmana "Santa" Segarrenca, 6,7,8 i 9 d'abril de 2007

Durant tota la setmana el famós grup "Rosa Luxemburg", amb l'Iban de Montoliu com a bateria, ha estat fent la maqueta del seu segon disc al nostre tranquil poble... tranquil menys a la nit, que és quan realment assajaven (pregunteu-li al veí de casa seva que opina del nou disc...). Després d'una visita llampec al bonic poble de Bielsa (pirineu d'Osca, anar i tornar gairebé 600 kms), res millor que aparèixer pel Surit, per acabar fent la típica processó (amb cotxe eh!) fins al Pano un cop el Pere va haver de negociar amb els Mossos que no ens tancarien a tots al cuartelillu per escàndol. Diumenge a la tarda, "performance" de "Rosa Luxemburg" al mil·lenari Castell del poble i nit de concert, fred i disbauxa al Parc de la Serra a Mollerusa.

263 fotos, 14.235 cops visitades amb 87 comentaris


1a trobada VW Escarabats i derivats, dissabte 31 de març de 2007

Éxit espatarrant en la primera trobada de Volkswagen Escarabats i derivats realitzada aquest dissabte. Més de 20 vehícles van pendre la sortida a Cervera a les 10 del matí. Després de visitar els castells de Florejacs i Vicfred i passejar per les carreteres segarrenques, tota la caravana va finalitzar el recorregut a Montoliu, on els assistents van gaudir d'una fideuà Santguimenca i bona botifarra de Sant Antolí. El mèrit d'organitzar tot aquest sarau i d'enredar-nos a uns quants a ajudar en lo possible ha estat l'alcalde de Montoliu, el Jordi, pel qual se senten rumors que serà aviat recompensat amb la medalla honorífica del Consell Comarcal com a Impulsor del Turisme Segarrenc. Res millor per celebrar-ho que una estona al Surit a la nit.

288 fotos, 15.635 cops visitades amb 138 comentaris i 5 vots "tomateros"


Sopar d'aniversari de la Cristina al Surit, dissabte 24 de març de 2007

Divendres vam aparèixer pel Surit i la Cristina ens va convidar a fer un soparillu el dia següent. El motiu: celebrar el seu 25é aniversari el qual va ser exactament el dimarts 20. L'hora... bé en principi era a les 10 de la nit, però ja se sap que els càlculs horaris no sempre han de ser exactes i menys la nit que canvia l'hora no? ;) El lloc... al Surit. Total, que ja no va caler anar al Surit després de sopar perque ja ha hi erem! Moltes felicitats Cristina!

98 fotos, 7.230 cops visitades amb 103 comentaris


Calçotada a Granyena i ruta dels Castells, dissabte 17 i diumenge 18 de març de 2007

Calçotada a Granyena de Segarra. Res millor que anar a l'hort a buscar-los no? Un partit de fútbol per fer gana i a menjar!. Diumenge, ruta dels Castells de la Segarra. 52 kilòmetres recorrent la comarca amb més castells de Catalunya. La ruta començava a les 7 del matí, 7'55 Les Pallargues, 9'05 esmorzar a Hostafrancs, 10'10 L'Aranyó, 10'26 Montcortés, 11'36 Cervera i 12'52 Castellnou parada a dinar. Després de quatre fregues als peus dolorits, es va arribar fins a Castellmejà a les 14'27 on els peus van dir prou. Sort de l'alcalde de Montoliu que va venir a buscar-me pq sino ja podrieu venir en processó a l'ermita de la Mare de Déu de la Llet... L'any que vé s'intentarà amb un millor calçat. Felicitats a tots i totes els que ho heu aconseguit, sou veritables herois segarrencs!

138 fotos, 8.505 cops visitades amb 82 comentaris


Exposició del Guillermo a Lleida, Surit i passejadeta primaveral, dissabte 10 i diumenge 11 de març de 2007

Dissabte, visita al Santi a l'hospital de Lleida. Com sempre la reunió va tenir lloc al bar-restaurant tot i que els ingressats no hi poden ser... però els de Granyena tenen aquest privilegi; aprofitant la visita de la delegació Segarrenca a la capital de la Terra Ferma, vam anar a visitar l'exposició del Guillermo de la Guàrdia-Lada. Res millor que comprovar la qualitat de l'obra fent un bon pica-pica ;) Després, sopar a un restaurant (amb cambrer del Madrid inclòs) i donant gràcies pel gol a l'últim minut del Messi. Tornada a la capital Segarrenca per comprovar l'ambient al Surit (tot tranquil excepte alguna tauleta que no va resistir la nit). Diumenge de passejadeta primaveral relaxant.

152 fotos, 8.132 cops visitades amb 41 comentaris


Sopar aniversari Cristineta i... lluna plena amb eclipsi TOTAL, dissabte 3 de març de 2007

La Cristina ens va convidar a un sopar a casa seva per celebrar que aquest dimarts fa 20 anyets. Mentrestant la lluna plena s'enfosquia totalment. Fins l'any 2029 no es tornarà a veure un eclipsi total com aquest des des la Segarra. Els efectes combinats de la lluna plena i l'eclipsi es van deixar notar al Surit ;)

160 fotos, 10.051 cops visitades amb 80 comentaris i 10 vots "tomateros"


20 anys del Jordi de Cal Rosita i... festa de les dones de Torà, dissabte 24 de febrer de 2007

Sopar d'aniversari dels 20 anyets del Jordi del Cal Rosita al restaurant Cal Pep a Castellfollit de Riubregós. Vam coincidir amb uns altres dos aniversaris i va haver molta animació.
Després algú va dir que a Torà feien un concert d'Hotel Cochambre (un grup poc conegut per nosaltres...) i vam anar-hi. El que passa és que el concert formava part de la mundialment famosa "Festa de les Dones de Torà". Diu que aquest dia manen les dones a Torà i que els homes no hi pinten res... vols dir que no sempre és així i a tot arreu? ;)


125 fotos, 6.011 cops visitades amb 35 comentaris


Carnaval Segarrenc, divendres 16 i dissabte 17 de febrer de 2007

Cap de setmana de Carnaval. Divendres, la gent devia estar preparant els últims retocs a les disfresses pq al Surit molt poca n'hi havia... Algunes van aparèixer per sorpresa!
Dissabte, tarda fotogràfica ;) rua pels carrers de Cervera, visita ràpida a Tàrrega on l'Iban tocava amb el seu grup batukero i festa al Surit, on molts dels components habituals de la disbauxa havien optat per altres alternatives... Els que hi vam ser ens ho vam passar molt bé ;)


94 fotos, 6.507 cops visitades amb 50 comentaris


Excursió nocturna a Tuixent i... lluna plena al pavelló, dissabte 3 de febrer de 2007

Dissabte tarda: la proposta del Grup de Natura del Solsonès era fer un recorregut nocturn amb raquetes sobre la neu a la llum de la Lluna plena. A part de gaudir de la natura en si, la idea era poder veure clarament les petjades dels animals (n'esta ple!!!) Entre la posta de Sol i la sortida de la Lluna vam poder veure clarament els estels. Al sortir la Lluna la seva claror ens va il.luminar i vam intentar arribar al capdemunt de la Tossa Pelada, és a dir passar de 1.920 fins a 2.379 metres, 459 metres de desnivell, amb temperatures rondant els zero graus... Després de 6 hores i mitja caminant vam dir prou i vam aconseguir arribar vius al bar. Després de creuar la frontera de la Segarra ens vam enrecordar del concert que feien a Cervera al pavelló... amb lluna plena!

180 fotos, 7.624 cops visitades amb 85 comentaris


Fred de veritat a la Segarra, 26, 27 i 28 de gener de 2007

Divendres, sopar d'aniversari de la Rosaura (anys i anys, per molts anys!!!) al Celleret, on per ser un celler tarden una mica a portar el Lambrusco ;) Dissabte, expedició ràpida (amb tallat previ de la Cristina al Noctàmbul és clar...) a trobar el veritable punt més alt de la Segarra. No s'hi va arribar pq s'havia de obrir el Surit a la mateixa hora... No es pot fer tot!
A la nit a -2º a l'entrar al Surit i a -5º al sortir...D'on surt tanta gent???
I diumenge de passejadeta relaxant a la tarda.


124 fotos, 6.615 cops visitades amb 56 comentaris


Últims dies de primavera a l'hivern... divendres 19 i dissabte 20 de gener de 2007

El millor regal d'aniversari que volia rebre l'Ana era poder venir a Montoliu un cap de setmana... I va venir. A la nit del divendres vam viure el retrobament amb la gent segarrenca. Al dissabte, l'Ana va ensenyar el poble a la seva germana i al cunyao mentrestant amb les germanes Esteve anàvem a caminar pels camins de la seva masia a prop de Torà, un paisatge segarrenc diferent però preciós! A la nit al Surit com cada dissabte fins que el Pere va dir prou!

239 fotos, 11.464 cops visitades amb 84 comentaris


Rutes segarrenques... i Surit, dissabte 13 i diumenge 14 de gener de 2007

Continua la febre per les excursions a peu: únic requisit, tenir ganes de caminar.
Dissabte, ruta trencacames per Granyena, resultat: després de sopar a dormir... fins que et ve al cap que estem a dissabte i que al Surit hi falta gent!
Diumenge a la tarda, ruta entre la boira fins al punt més alt de la Segarra: Suró, República Independent!


167 fotos, 5.818 cops visitades amb 68 comentaris i 10 vots "tomateros"


Reis, festa i rutes a peu, 5, 6 i 7 de gener de 2007

El cap de setmana va començar amb la visita dels Reis a Granyena, divendres a la nit.
Després, visita a un Surit molt animat. Dissabte es va organitzar una ruta cultural a peu entre Granyena i Granyanella, amb visita inclosa a la Mercè i el Jordi. A la nit, els Reis van visitar Llindars on un patge blanc va fer plorar a alguns pobres nens i nenes. Posteriorment, la festa continua al Surit i al Pano (on alguns no van trobar aparcament...). I diumenge a la tarda, ruta a peu per Montoliu entre el Sol i la boira.
Es nota que vaig trobar la meva bateria perduda (i que ara en tinc 4 perque en vaig comprar 2 més? ;)


222 fotos, 10.215 cops visitades amb 83 comentaris


Cap d'any Segarrenc, 30 i 31 de desembre de 2006

Dissabte 30 a la nit, vam anar a sopar al "Petromiralles" de Tàrrega (oju a l'entrecot que es va demanar l'Enric...). Posteriorment es va anar al Surit en la nit abans del cap d'any. L'ambient era relaxat i no hi havia gaire gent (el personal acumulava forces per l'endemà...). Diumenge 31 sopar de gala a Montoliu i després tots al Surit amb la nostra flamant invitació VIP. Realment, no s'hi cabia, però vam mantenir el nostre metre quadrat a ratlla fins gairebé les 6... Després vam visitar el pavelló, on per cert vaig perdre la meva segona bateria de la càmara! Tranquils que ja en compraré un altra ja! No us escapareu el 2.007 del meu flash!
Bon any a tothom!


249 fotos, 15.858 cops visitades amb 31 comentaris


247.378 visites a la portada

28.588 fotos, vistes 1.275.292 cops i amb 7.248 comentaris

242 usuaris

1.452 missatges entre usuaris

2.756 missatges amb la missatgeria segarrenca

El cavaller de Montoliu i les seves fotos segarrenques pq tothom en pugui gaudir